Kom videre efter din skade

En skade kan både være ødelæggende for dig, din motion og det sociale sammenhold, du oplever, når du dyrker sport. Det er både træls og frustrerende at stå tilbage og se på, at du ikke længere kan yde på det niveau du gerne vil. Der findes heldigvis flere måder at komme tilbage på. Rigtig mange forsøger selv at træne skaden væk, men i nogle tilfælde, vil det kræve professionel hjælp.

Der er som sagt mange måder at komme tilbage til et aktivt liv efter en sportsskade. For nogle giver det mening at genoptræne, mens det for andre giver mening at behandle med kinesiotape. Behandlingen hjælper med at genoprette den muskulære balance og hjælper dig med at yde dit maksimale.

Brug kinesiotape til akutte skader

Mange er bekendt med, at der kan forekomme skader under en fysisk aktivitet. Men ved du, hvordan du bør og skal behandle din skade, hvis den opstår? Er du det mindste i tvivl, så anbefaler vi dig altid, at du kontakter et sundhedsfagligpersonale, som ved, hvordan du skal behandle skaden. Det betyder for dig, at du kan få den hjælp du har behov for, så du selv tape det skadede område ind med kinesiotape. Behandlingen kan udføres af alle og den har flere funktioner som:

  • Kinesiotape korrigerer muskelfunktionen
  • Kinesiotape stabiliserer kroppens led
  • Kinesiotape forbedrer blod- og lymfecirkulationen
  • Kinesiotape reducerer smerter

En anden fordel ved denne type tape er, at den giver dig god støtte og stabiliserer led og muskler uden at nedsætte cirkulation og bevægelighed. Du kan gennem undervisning fra fysioterapeuter forebygge skader ved at bruge tapen, imens du udfører din sport.